Ολική Βελτιστοποίηση

Για όλη την ταχύτητα που μπορείτε να πάρετε
Αύξηση ταχύτητας: Πάνω από 125%

Εγκατάσταση CDN

Όσο η ιστοσελίδα σας μεγαλώνει, τόσο πιο σημαντικό γίνεται να παραδίδεται στον χρήστη όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν.

Στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης ρυθμίζουμε για εσάς το Cloudflare CDN.

Δουλειά του CDN είναι να αναλάβει την μετάδοση των στατικών αρχείων της ιστοσελίδας σας, και να αφήσει μόνο τις πιο πολύπλοκες εργασίες στον server.

Μεταφορά σε πιο αποτελεσματικό Server

Φανταστείτε πως η ιστοσελίδα σας είναι ένα πολύ γρήγορο αυτοκίνητο. Όσο γρήγορο και να είναι το αυτοκίνητό σας, αν μπλέξει σε κίνηση, το αυτοκίνητό σας θα πάει το ίδιο αργά με όλα τα υπόλοιπα στον δρόμο.

Στο ολικό πακέτο βελτιστοποίησης θεωρούμε απαραίτητο να γίνει μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε πιο αποδοτικό server, ώστε να μπορέσει να αποδειχθεί πλήρως η ταχύτητα της.

Συχνές ερωτήσεις

Όσον αφορά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, μία καλύτερη ερώτηση θα ήταν “Πότε δεν το χρειάζομαι;”. 

Όλες οι έρευνες έχουν δείξει πως όλες  οι πωλήσεις καθώς και το marketing επηρεάζονται άμεσα από την ταχύτητα της ιστοσελίδας.

Οι χρήστε περιμένουν υποσυνήδειτα πως οι ιστοσελίδες πρέπει να φορτώνουν σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Για κάθε δευτερόλεπτο πάνω από αυτό το όριο μπορείτε να περιμένετε απώλειες ως και 7% στις πωλήσεις σας.

Στις κινητές συσκευές αυτός ο αριθμός ανεβαίνει αρκετά.

Αυτός είναι και ο λόγος που και η ίδια η Google θεωρεί την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σημαντικό metric για την θέση της στις αναζητήσεις.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να “ξεζουμίσετε” όση ταχύτητα γίνεται από το site σας χωρίς να αλλάξετε server, τότε το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι για εσάς.

Ανεξάρτητα από το πιο πακέτο θα διαλέξετε, θα παρατηρήσετε αμέσως την διαφορά αφού ολοκληρωθεί η βελτιστοποίηση.

Για τις περισσότερες ιστοσελίδες το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσετε.

Τελικά όμως, μία ιστοσελίδα μπορεί να πάει όσο γρήγορα της επιτρέπει ο server στον οποίο φιλοξενείται. Γι’αυτό δημιουργήσαμε το πακέτο Ολική Βελτιστοποίηση στο οποίο αναλαμβάνουμε την μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε υπερ-γρήγορους servers.

Το πακέτο μας Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι το πιο δημοφιλές γιατί έχει δημιουργηθεί με σκοπό να “ξεζουμίσει” όση περισσότερη ταχύτητα γίνεται από μία ιστοσελίδα χωρίς αλλαγή server. Αν δηλαδή θέλετε να δείτε σημαντικά αποτελέσματα, αλλά είστε παντρεμένοι στον server σας, το πακέτο αυτό είναι η ιδανική λύση.

Το πακέτο Βασικής Βελτιστοποίησης ταιριάζει συνήθως σε μικρότερες ιστοσελίδες όπως blog και εταιρικα προφίλ. Εκεί που τα υπόλοιπα πακέτα ασχολούνται κυρίως με σωστή ρύθμιση των παραμέτρων της ιστοσελίδας, το βασικό μας πακέτο στοχεύει στο να δώσει ένα ικανοποιητικό boost σε μικρές ιστοσελίδες.

Τέλος, το πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης είναι σχεδιασμένο για να καταπολεμήσει οτιδήποτε εμποδίζει την ιστοσελίδα σας από το να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στην περίπτωση αυτή πραγματοποιείται μεταφορα της ιστοσελίδας σας σε πιο αποτελεσματικό server.

Στοχεύουμε σε ταχύτητες φόρτωσης κάτω από 2 δευτερόλεπτα σε όλα τα πακέτα μας.

Παρ’όλα αυτά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ένας πολύ κακός server ή κακή ποιότητα Javascript μπορεί να το αποτρέψει αυτό.

Για παράδειγμα μία ιστοσελίδα μπορεί να κάνει 4 δευτερόλεπτα και πάνω για να φορτώσει σε έναν κακό server, και μόλις 1 δευτερόλεπτο σε κάποιον πιο αποτελεσματικό.

Γι’αυτό έχει σημασία να διαλέξετε το σωστό πακέτο βελτιστοποίησης, κάτι με το οποίο μπορούμε να σας βοηθήσυμε.

Αυτό εξαρτάται από το πιο πακέτο θα διαλέξετε. Το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κάνει την ιστοσελίδα σας όσο πιο γρήγορη γίνεται χωρίς να χρειαστεί αλλαγή server.

Αν έχετε την θέληση για ακόμα υψηλότερες ταχύτητες, τότε ίσως σας ταιριάζει το πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Είναι πιθανόν. Αλλά δεν θα σας προτείναμε να το θεωρήσετε απαραίτητα καλό metric της ταχύτητας.

Το πιο σημαντικό είναι το σε πόσα δευτερόλεπτα φορτώνει το site σας, και το κυνήγι του βαθμού Α ή 100% μπορεί τελικά να κάνει περισσότερη ζημιά λόγω των αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Νοιαζόμαστε για την πραγματική ταχύτητα της ιστοσελίδας σας.

Αυτό εξαρτάται. Πολλές φορές κάποιες συμβουλές που αναφέρονται σε τέτοιες πλατφόρμες είναι απλά λανθασμένες.

Κάποιες άλλες φορές οι συμβουλές αφορούν πράγματα που δεν είναι στον έλεγχό σας.(πχ. Google Analytics ή Facebook Pixel).

Σε γενικές γραμμές ασχολούμαστε με αλλαγές που:

  1. Έχουν αποτελεσματικότητα
  2. Κρατάνε σε βάθος χρόνου
  3. Κρατάνε την ιστοσελίδα σταθερή
  4. Δεν “σπάνε” την ιστοσελίδα

Βεβαίως. Τα e-shops, τα forums, τα blog με σχόλια καθώς και οποιαδήποτε ιστοσελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα, χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ για να δουλέψουν αποδοτικά καθώς καλούνται να πραγματοποιήσουν πιο πολύπλοκες λειτουργίες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πακέτα μας Προηγμένης και Ολικής Βελτιστοποίησης είναι αυτά που πρέπει να κοιτάξετε.

Τα αποτελέσματα της βελτιστοποίησης που παρέχουμε θα είναι προφανή.

Παρ’ όλα αυτάπαρέχουμε reports από πλατφόρμες δοκιμών ταχύτητας που δείχνουν την ταχύτητα φόρτωσης πριν και μετά την βελτιστοποίηση.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης.

Αν οι δοκιμές μας μας δείξουν πως η ιστοσελίδα σας μπορεί να επωφεληθεί από επιπλέον ενέργειες, μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας αργότερα.

Θα χρειαστούμε τουλάχιστον τα στοιχεία εισόδου του WordPress Admin (wp-admin) προκειμένου να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές και ρυθμίσεις.

Η βελτιστοποίηση παίρνει συνήθως 2-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με το πακέτο που θα διαλέξετε καθώς και με τα συγκεκριμένα προβλήματα ταχύτητας της ιστοσελίδας σας.

Βεβαίως! Το πακέτο μας Ολικής Βελτιστοποίησης είναι σχεδιασμένο για να κάνει ακριβώς αυτό.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι. Σπάνια τα plugins του WordPress είναι η πηγή του προβλήματος, αλλά αν εντοπίσουμε κάτι τέτοιο κατά τον έλεγχό μας θα σας ενημερώσουμε και θα σας προτείνουμε επιλογές.

Ναι. Κρατήστε υπόψιν σας όμως πως όσο πιο custom η ιστοσελίδα τόσο πιο custom θα πρέπει να είναι και η βελτιστοποίηση.

Βεβαίως! Οι ενέργειες που πραγματοποιούμε είναι στην πηγή των προβλημάτων ταχύτητας και επηρεάζουν την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας σε όλες τις πλατφόρμες.

Εξαρτάται. Το πακέτο μας ολικής βελτιστοποίησης παρέχει αυτή την δυνατότητα. 

Πολλές φορές όμως μπορεί να χρειαστεί μεταφορά σε πιο αποδοτικό server καθώς πολλοί πάροχοι δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους αλλαγές.

Οι ενέργειες της υπηρεσίας μας συνήθως δεν χρειάζεται να πέσει η ιστοσελίδα για να πραγματοποιηθούν.

Παρ’όλα αυτά αν χρειαστεί κάτι τέτοιο θα είναι της τάξης των μερικών λεπτών και θα σας έχουμε ενημερώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη ώρα.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δεν έχει τύχει να μην μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε κάποια ιστοσελίδα, αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε, θα σας επιστρέψουμε το 100% των χρημάτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε με email το συντομότερο δυνατόν