Προηγμένη Βελτιστοποίηση

Βελτιώστε δραστικά την ταχύτητα και την αξιοπίστία της ιστοσελίδας σας.
Αύξηση ταχύτητας: Πάνω από 100%

Βελτιστοποίηση Βάσης Δεδομένων

Η βάση δεδομένων της ιστοσελίδας σας είναι σαν μία βιβλιοθήκη. Όταν το site σας είναι καινούργιο, όλα είναι σωστά οργανωμένα, εύκολο να βρεθούν και γρήγορα στο να επιστραφούν. 

Όσο περνάει ο καιρός όμως συνειδητοποιείτε πως ο βιβλιοθηκάριος έχει γίνει ανοργάνωτος και κρατάει βιβλία στα ράφια που κανείς ποτέ δεν θα διαβάσει, ενώ τα σημαντικότερα βιβλία παραμένουν στο πίσω μέρος της βιβλιοθήκης.

Καθώς κάθε εμφάνιση σελίδας του WordPress απαιτεί την επιστροφή δεδομένων από την “βιβλιοθήκη”, πρέπει αυτή να είναι οργανωμένη ώστε η διαδικασία να είναι γρήγορη και αποδοτική.

Βελτιστοποίηση Εικόνων

Όταν ακόμα και το πιο βασικό smartphone μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες σε αρκετή ανάλυση για να καλύψουν έναν τοίχο, είναι αναμενόμενο η μέση ιστοσελίδα να έχει μεγαλύτερο μέγεθος από ένα MP3 αρχείο.

Αν σκεφτούμε πως δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά μεταξύ μιας φωτογραφίας με μέγεθος 1MB και με μία με μέγεθος μόλις μερικά KB, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να έχετε τόσο μεγάλες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα σας. 

Η βελτιστοποίηση των φωτογραφιών της ιστοσελίδας σας θα έχει μεγάλη επίδραση στην ταχύτητα, ειδικά για χρήστες σε mobile συσκευές.

Προηγμένες Ρυθμίσεις Cache

Χωρίς προσωρινή αποθήκευση, το WordPress δεν έχει άλλη επιλογή από το να δημιουργεί κάθε σελίδα που επισκέπτεστε την στιγμή που θα ζητηθεί ενώ εσείς περιμένετε.

Με την προσωρινή αποθήκευση, αντί να δημιουργεί με αυτό τον τρόπο τις σελίδες σας, το WordPress προ-εκτυπώνει τις σελίδες αυτές, έτσι ώστε όταν κάποιος επισκέπτεται τον ιστότοπό σας, του εμφανίζεται αυτή η προ-εκτυπωμένη έκδοση.

Οι σελίδες αυτές φορτώνουν έτσι πολύ πιο γρήγορα και αποδοτικά.

Βελτιστοποίηση Javascript και CSS

Οι περισσότερες ιστοσελίδες τείνουν να φορτώνουν κώδικα που δεν χρειάζεται σε όλες τις σελίδες τους.

Αυτό ανεβάζει τον χρόνο που χρειάζεται να φορτώσει η σελίδα λόγω του συνολικού μεγέθους της.

Με το προηγμένο πακέτο βελτιστοποίησης στοχεύουμε να διορθώσουμε αυτό το πρόβλημα.

Βελτιστοποίηση Woocommerce

Το Woocommerce είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες δημιουργίας e-shop καθώς είναι αρκετά εύκολο στην χρήση και στην διαχείριση.

Καθώς όμως ένα eshop πρέπει να διαχειρίζεται πολύ μεγαλύτερο όγκο δεδομένων (φωτογραφίες, προϊόντα κτλ), χρειάζονται περισσότεροι πόροι για την ομαλή λειτουργία του. 

Είναι επίσης πιο προφανές το πως η ταχύτητα φόρτωσης επηρεάζει τις πωλήσεις σας.

Συχνές ερωτήσεις

Όσον αφορά την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας, μία καλύτερη ερώτηση θα ήταν “Πότε δεν το χρειάζομαι;”. 

Όλες οι έρευνες έχουν δείξει πως όλες  οι πωλήσεις καθώς και το marketing επηρεάζονται άμεσα από την ταχύτητα της ιστοσελίδας.

Οι χρήστε περιμένουν υποσυνήδειτα πως οι ιστοσελίδες πρέπει να φορτώνουν σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα. Για κάθε δευτερόλεπτο πάνω από αυτό το όριο μπορείτε να περιμένετε απώλειες ως και 7% στις πωλήσεις σας.

Στις κινητές συσκευές αυτός ο αριθμός ανεβαίνει αρκετά.

Αυτός είναι και ο λόγος που και η ίδια η Google θεωρεί την ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σημαντικό metric για την θέση της στις αναζητήσεις.

Αν ψάχνετε έναν τρόπο να “ξεζουμίσετε” όση ταχύτητα γίνεται από το site σας χωρίς να αλλάξετε server, τότε το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι για εσάς.

Ανεξάρτητα από το πιο πακέτο θα διαλέξετε, θα παρατηρήσετε αμέσως την διαφορά αφού ολοκληρωθεί η βελτιστοποίηση.

Για τις περισσότερες ιστοσελίδες το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι το καλύτερο σημείο για να ξεκινήσετε.

Τελικά όμως, μία ιστοσελίδα μπορεί να πάει όσο γρήγορα της επιτρέπει ο server στον οποίο φιλοξενείται. Γι’αυτό δημιουργήσαμε το πακέτο Ολική Βελτιστοποίηση στο οποίο αναλαμβάνουμε την μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε υπερ-γρήγορους servers.

Το πακέτο μας Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι το πιο δημοφιλές γιατί έχει δημιουργηθεί με σκοπό να “ξεζουμίσει” όση περισσότερη ταχύτητα γίνεται από μία ιστοσελίδα χωρίς αλλαγή server. Αν δηλαδή θέλετε να δείτε σημαντικά αποτελέσματα, αλλά είστε παντρεμένοι στον server σας, το πακέτο αυτό είναι η ιδανική λύση.

Το πακέτο Βασικής Βελτιστοποίησης ταιριάζει συνήθως σε μικρότερες ιστοσελίδες όπως blog και εταιρικα προφίλ. Εκεί που τα υπόλοιπα πακέτα ασχολούνται κυρίως με σωστή ρύθμιση των παραμέτρων της ιστοσελίδας, το βασικό μας πακέτο στοχεύει στο να δώσει ένα ικανοποιητικό boost σε μικρές ιστοσελίδες.

Τέλος, το πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης είναι σχεδιασμένο για να καταπολεμήσει οτιδήποτε εμποδίζει την ιστοσελίδα σας από το να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στην περίπτωση αυτή πραγματοποιείται μεταφορα της ιστοσελίδας σας σε πιο αποτελεσματικό server.

Στοχεύουμε σε ταχύτητες φόρτωσης κάτω από 2 δευτερόλεπτα σε όλα τα πακέτα μας.

Παρ’όλα αυτά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ένας πολύ κακός server ή κακή ποιότητα Javascript μπορεί να το αποτρέψει αυτό.

Για παράδειγμα μία ιστοσελίδα μπορεί να κάνει 4 δευτερόλεπτα και πάνω για να φορτώσει σε έναν κακό server, και μόλις 1 δευτερόλεπτο σε κάποιον πιο αποτελεσματικό.

Γι’αυτό έχει σημασία να διαλέξετε το σωστό πακέτο βελτιστοποίησης, κάτι με το οποίο μπορούμε να σας βοηθήσυμε.

Αυτό εξαρτάται από το πιο πακέτο θα διαλέξετε. Το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να κάνει την ιστοσελίδα σας όσο πιο γρήγορη γίνεται χωρίς να χρειαστεί αλλαγή server.

Αν έχετε την θέληση για ακόμα υψηλότερες ταχύτητες, τότε ίσως σας ταιριάζει το πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Είναι πιθανόν. Αλλά δεν θα σας προτείναμε να το θεωρήσετε απαραίτητα καλό metric της ταχύτητας.

Το πιο σημαντικό είναι το σε πόσα δευτερόλεπτα φορτώνει το site σας, και το κυνήγι του βαθμού Α ή 100% μπορεί τελικά να κάνει περισσότερη ζημιά λόγω των αλλαγών που πρέπει να πραγματοποιηθούν.

Νοιαζόμαστε για την πραγματική ταχύτητα της ιστοσελίδας σας.

Αυτό εξαρτάται. Πολλές φορές κάποιες συμβουλές που αναφέρονται σε τέτοιες πλατφόρμες είναι απλά λανθασμένες.

Κάποιες άλλες φορές οι συμβουλές αφορούν πράγματα που δεν είναι στον έλεγχό σας.(πχ. Google Analytics ή Facebook Pixel).

Σε γενικές γραμμές ασχολούμαστε με αλλαγές που:

  1. Έχουν αποτελεσματικότητα
  2. Κρατάνε σε βάθος χρόνου
  3. Κρατάνε την ιστοσελίδα σταθερή
  4. Δεν “σπάνε” την ιστοσελίδα

Βεβαίως. Τα e-shops, τα forums, τα blog με σχόλια καθώς και οποιαδήποτε ιστοσελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα, χρειάζονται περισσότερη επεξεργαστική ισχύ για να δουλέψουν αποδοτικά καθώς καλούνται να πραγματοποιήσουν πιο πολύπλοκες λειτουργίες.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα πακέτα μας Προηγμένης και Ολικής Βελτιστοποίησης είναι αυτά που πρέπει να κοιτάξετε.

Τα αποτελέσματα της βελτιστοποίησης που παρέχουμε θα είναι προφανή.

Παρ’ όλα αυτάπαρέχουμε reports από πλατφόρμες δοκιμών ταχύτητας που δείχνουν την ταχύτητα φόρτωσης πριν και μετά την βελτιστοποίηση.

Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε με το πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης.

Αν οι δοκιμές μας μας δείξουν πως η ιστοσελίδα σας μπορεί να επωφεληθεί από επιπλέον ενέργειες, μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο σας αργότερα.

Θα χρειαστούμε τουλάχιστον τα στοιχεία εισόδου του WordPress Admin (wp-admin) προκειμένου να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγές και ρυθμίσεις.

Η βελτιστοποίηση παίρνει συνήθως 2-5 εργάσιμες μέρες, ανάλογα με το πακέτο που θα διαλέξετε καθώς και με τα συγκεκριμένα προβλήματα ταχύτητας της ιστοσελίδας σας.

Βεβαίως! Το πακέτο μας Ολικής Βελτιστοποίησης είναι σχεδιασμένο για να κάνει ακριβώς αυτό.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι, τόσο στο πακέτο Προηγμένης Βελτιστοποίησης όσο και στο πακέτο Ολικής Βελτιστοποίησης.

Ναι. Σπάνια τα plugins του WordPress είναι η πηγή του προβλήματος, αλλά αν εντοπίσουμε κάτι τέτοιο κατά τον έλεγχό μας θα σας ενημερώσουμε και θα σας προτείνουμε επιλογές.

Ναι. Κρατήστε υπόψιν σας όμως πως όσο πιο custom η ιστοσελίδα τόσο πιο custom θα πρέπει να είναι και η βελτιστοποίηση.

Βεβαίως! Οι ενέργειες που πραγματοποιούμε είναι στην πηγή των προβλημάτων ταχύτητας και επηρεάζουν την ταχύτητα της ιστοσελίδας σας σε όλες τις πλατφόρμες.

Εξαρτάται. Το πακέτο μας ολικής βελτιστοποίησης παρέχει αυτή την δυνατότητα. 

Πολλές φορές όμως μπορεί να χρειαστεί μεταφορά σε πιο αποδοτικό server καθώς πολλοί πάροχοι δεν επιτρέπουν τέτοιου είδους αλλαγές.

Οι ενέργειες της υπηρεσίας μας συνήθως δεν χρειάζεται να πέσει η ιστοσελίδα για να πραγματοποιηθούν.

Παρ’όλα αυτά αν χρειαστεί κάτι τέτοιο θα είναι της τάξης των μερικών λεπτών και θα σας έχουμε ενημερώσει ώστε να βρούμε μαζί την καλύτερη ώρα.

Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων

Δεν έχει τύχει να μην μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε κάποια ιστοσελίδα, αλλά αν για οποιοδήποτε λόγο δεν υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε, θα σας επιστρέψουμε το 100% των χρημάτων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε με email το συντομότερο δυνατόν